avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credite nevoi personale
Discuție deschisă în Executare silită

credite nevoi personale

salut am facut un credit in 2008 la [editat] si nu lam mai platit am fost amenintat ca mi se ia casa dar casa e pe numele lui maicamea creditul este de nevoi personale fara absolut nici un girant as vrea sa stiu daca poate sa ia casa lui mama :Deu nu am nimic pe numele meu
ce poata sa faca banca ca sasi recupereze bani ?
mersi mult:D
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 17:02, 5 Aprilie 2011
poate pune poprire pe salariul dvs. mamei dvs nu au cum sa ii scoata casa la licitatie din moment ce nu a avut calitatea de girant la creditul dvs.
Daca nu aveti bunuri pe numele dvs. este bine.
Ati girat cu ceva imprumutul?
Aveti venituri salariale?
daca nu aveti bunuri nu au ce face. Daca lucrati, se poate infiinta poprire pe salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale (fara ipoteca) - firma de recuperare crisn crisn Buna seara! Vreau si eu o lamurire,va rog Mama mea are un credit de nevoi personale (fara ipoteca) ,pe care nu a mai putut sa il plateasca ,diminuiansu-se ... (vezi toată discuția)
Neplata rate banci paull_negr paull_negr Am primit o somație de la o firma de recuperari! Motivul neplata ratelor,creditul este pe numele mamei iar eu sunt codebitor,am refuzat plata invocând ... (vezi toată discuția)
Se poate scoate la licitatie apartamentul unu co-imprumutat ? ContSters64341 ContSters64341 Buna seara, Fiul unei vecine a facut un credit si a rugat-o pe mama lui sa fie co-inmprumutat.Acesta nu a mai platit rata si mamei lui ia fost pusa o ... (vezi toată discuția)