avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Se poate scoate la licitatie apartamentul unu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Se poate scoate la licitatie apartamentul unu co-imprumutat ?

Buna seara,
Fiul unei vecine a facut un credit si a rugat-o pe mama lui sa fie co-inmprumutat.Acesta nu a mai platit rata si mamei lui ia fost pusa o poprire sau cum se zice pe pensie. Ieri mama lui a primit un telefon prin care era informata ca apartamentul sau este scos la licitatie. Va mentionez ca imprumutul a fost pentru nevoi personale, fiul mai are credite la inca alte 11 institutii bancare, nu are nimic pe numele sau si apartamentul parintilor nu a fost girat cand mama sa a semnat acel contract de credit ca si co-imprumutat. Fiul are un salariu minim pe economie pe care se bat 11 banci si datorii de miliarde.
Poate fi scos apartamentul parintilor la licitatie?
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2012
ContSters64341, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:20, 26 Martie 2012
Raspunsul este da. Coimprumutatul raspunde fata de banca cu toate bunurile sale, pentru intreaga datorie.
Daca tata e in viata si apartamentul e comun, creditorul trebuie sa ceara intai partajul bunului pt a executa silit partea mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiune? andronescucel andronescucel tatal si fiul,au scos un credit de la cec,cu o copie de pe contractul apartament. credit de nevoi personale. parintii divortati,mama nu avea cunostiinta de ... (vezi toată discuția)
Credit restant-executare silita anonimu anonimu Buna, sant intr-o situatie dificila si nu stiu ce solutie sa gasesc. In 2006 tatal meu a scos un [b]credit de la o <<BANCA>>[/b], a platit cateva rate ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale (fara ipoteca) - firma de recuperare crisn crisn Buna seara! Vreau si eu o lamurire,va rog Mama mea are un credit de nevoi personale (fara ipoteca) ,pe care nu a mai putut sa il plateasca ,diminuiansu-se ... (vezi toată discuția)