avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... pot cere despagubire an avans?pot cerec de
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

pot cere despagubire an avans?pot cerec de

pot cere despagubiri an avans la dosarul de dauna pentru vatamare corporala? proprietarul masini an care eram pasager sia luat bani pe masina avariata a avut dauna totala.Din toate actele reiese ca persoana care nea lovit este vinovatadar nu vrea sa se prezinte sa semneze niste acte la asigurari .Pot cere despagubiri an avans? si cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 17:41, 2 Aprilie 2011
Nu puteti cere despagubirea pana nu se incheie dosarul dar puteti sa-i chemati la conciliere si sa le puneti in vedere ca este obligatia lor sa cheme pe impricinati sa aduca toate actele necesare pt inchiderea dosarului. Totodata sa le puneti in vedere ca va urma instanta si ca vor avea de platit si mai mult decat acum.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari
Fiind vorba despre un accident cu victime, probabil exista un proces penal pe rol.P_lata daunelor materiale s-a facut (tot probabil) prin negociere cu asiguratorul.Puteti negocia si dv. pentru plata daunelor de vatamare, sau sa astetati aprobarea prtentiilor de catre instantanta.Nu puteti solicita plata in avans, ne fiind vorba de daune materiale certe, ci stabilirea sumei prin hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureazapana ce primesc un raspuns de la asigurari an legatura cu dosarul de dauna gilcrist1977 gilcrist1977 am deschis dosar de dauna la asigurari cam cat dureazapana ce primesc un raspuns am la dosar tot ce trebuie expertixa certificat iml anexa doi de la politie ... (vezi toată discuția)
Despagubiri rca persoane vatamate iulian2015 iulian2015 recent am avut un accident auto , persoana implicata nu a oprit la semnul STOP si mi-a distrus autoturismul , mai mult am fost nevoit sa stau cu mana ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o copie dupa dosar gilcrist1977 gilcrist1977 am avut un accident auto am fost parte vatamata si as dori sa iau o copie dupa dosarul meu care se afla la politie la cercetari penale mie nu miau dat nici ... (vezi toată discuția)