avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate pt padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate pt padure

care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmez pentru e obtine titlu de proprietate pentru o padure care a apartinut strabunicilor mei iar din fam mea mai traieste dor un membru care stie de acea padure iar acte nu am doar intr-un contract de mana de prin anii 50 e pomenit de acel loc si de aceea padure.unde trebuie sa ma adresez in primul rand si mai departe pt a intra in posesia padurii.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:43, 1 Aprilie 2011
Sa intelegem ca nu ati facut pana in prezent nici o cerere prin care sa solicitati aceasta padure sau ati facut cerere dar nu vi s-a emis titlu de proprietate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate pe padure elevan elevan care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmez pentru a intra in posesia unei padurii care a apartinut strabunicilor mei pentru care nu am decat un act facut de ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia unei paduri elevan elevan revin cu o problema legata de obtinerea unui titlu de proprietate pentru o padure.descopar ca a fost facuta o cerere prin 1998 de socrul meu in care se ... (vezi toată discuția)
Mostenire padure Vicktoras Vicktoras Buna ziua si Cristos a inviat! Dupa acest moment de neinlocuit din istoria omenirii, revenim pe pamant cu problemele pamantesti! As dori sa stiu ce pasi ... (vezi toată discuția)