avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Facturi si contracte neachitate Clienti UE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Facturi si contracte neachitate Clienti UE

Ce sanse sunt de reusita intr-un proces cu un client din UE pentru care am prestat servicii si nu achita facturile facute in baza contractelor? Mentionez ca am facturile semnate de catre client la primire, precum si contractele semnate si stampilate pe fiecare pagina. Unde ar trebui sa deschid actiunea de judecata, in Romania sau in tara clientului? Va multumesc!
matahachiro a scris:

puteti utiliza somatia de plata europeana si va puteti judeca in Romania dar executarea silita se va face in tara debitorului.
o alta varianta este sa lucrati cu avocati locali fie direct fie prin cabinete de avocatura romanesti care au legaturi cu avocati din tara respectiva.

@matahachiro, va rog, in viitor, sa folositi mesageria privata pentru contactarea userului.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura pentru servicii online mpascu mpascu Buna ziua, Sunt I.I. si vand servicii online. Plata doar prin banca sau SMS. Referitor la plata prin banca de catre persoane fizice, trebuie sa emit factura, ... (vezi toată discuția)
Contract de asistenta juridica ana cata ana cata in situatia in care un avocat incepe o colaborare de asistenta juridica dar nu se incheie contract de asistenta juridica si angajatorul decide ca ... (vezi toată discuția)
Og 5/2001 - contract, facturi partiale stamipilate Flavius1984 Flavius1984 Vreau sa introduc in instanta o cerere pe OG5/2001 unde am contractul semnat stampilat intre parti o parte din facturi semnate stampilate o parte nu sunt ... (vezi toată discuția)