avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cat dureaza trimeterea unui rezultat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cat dureaza trimeterea unui rezultat

buna seara,am si eu o problema si nu stiu care este intervalul de timp in care sosese rezultatu unui dosar penal care sa solutinat /nu am fost prezent/cu NUP si amenda administrativa pe data de 15.03.2011
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2011
alexanru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:04, 2 Aprilie 2011
Mergeti cu un memoriu in audienta la primul procuror al parchetului unde s-a solutionat dosaru,solicitand prin memoriu urgentarea trimiterii copiei de pe rezolutie.
Poate exista posibilitaea sa v-o comunice pe loc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia e de partea hotilor ana gazdac ana gazdac vara trecuta a venit un tip la noi el cunostea casa era prieten cu sotu eu eram intr-o camera eram cu spatele spre usa sotu era afara l-a vazut cind a intrat ... (vezi toată discuția)
Mi-au fost retinute documentele masinii nmw nmw buna seara Pe data de 4 martie mi sa retinut documentele masini si permisu, pentru conducerea unui autovehicul neimatriculat. Dupa 2 saptamini am fost chemat ... (vezi toată discuția)
Termen de emitere a rezolutiei ermi ermi exista in lege termen de eliberare a rezolutiei intrun caz penal-vatamare corporala din culpa- (recomandare de la politie cu NUP, partile implicate sunt ... (vezi toată discuția)