avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Exista posibilitatea sa ma ancheteze doua parchete ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Exista posibilitatea sa ma ancheteze doua parchete deodata?

Buna ziua,
am si eu o nelamurire....exista posibilitatea sa ma ancheteze 2 parchete de-odata adica unu civil si unul al MapN? asta fiind faptul ca lucrez in cadrul armatei ca un simplu soldat gradat voluntar. Ca sa fiu mai clar ...acum 2 luni de zile am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu o victima (un coleg de al meu cu care eram in masina),bine ca acest coleg nu a avut pretentii asupra mea de niciun fel, ok am fost gasit vinovat, imi asum raspunderea #-o :sorry: mi-sa luat permisul de conducere pe 15 zile cu drept de conducere. Acuma am sunat la politie si am intrebat daca s-a facut dosarul si daca a plecat spre parchet....raspunsul dupa 2 luni de zile fiind ca v-a pleca sapt asta...ok toate bune si frumoase...cat de cat...urmand sa primesc de la serviciu un telefon si sa ma informeze ca sapt viitoare sa fiu prezent la Parchet la Bucuresti....din cate am inteles eu am un dosar pe rol care este in Jud PH si un dosar care se v-a inchia la Bucuresti sapt viitoare. este posibil asa ceva? Si eu cand am sa imi vad permisul de conducere care a fost suspendat pe 3 luni de zile?Acestea erau niste intrebari adresate domnului politai care ancheta cazul....el nu a stiut ce sa imi raspunda#-o#-o#-oX-(X-(
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:35, 2 Mai 2011
Este vorba despre doua infractiuni diferite ;
1.La Parchetul Militar s-a solutionat un dosar penal pe aspectele nerespectarii legii sanatatii si securitatii muncii(Legea nr.319/2006)
2. La parchetul civil este vorba probabil despre o infractiune la regimul circulatiei rutiere , prevazute de OUG nr.195/2002
Bun va multumesc pentru aceasta informatie. Exista vreo posibilitate sa ma interesez la ce parchet se afla dosarul meu si in ce stadiu este? Eu astept cu nerabdare sa imi vina si din partea astalalta NUP deoarece am nevoie de permis. Va multumesc
Mergeti in audienta la primul procuror cu un memoriu in care explicati situatia din dosar si prin care solicitati sa vi se comunice stadiul urmaririi penale si eventual , urgentarea cercetarilor.
Succes !
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2011
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - alcoolemie 0,35 etilotest Andrei13G Andrei13G Buna ziua, in urma cu ceva timp , mai exact in noaptea de 13 noiembrie 2011 am avut un accident soldat cu victime: in drum spre casa am pierdut controlul ... (vezi toată discuția)
Accident auto stanciustefan stanciustefan Buna ziua ! Pe data de 12.12.2008 am fost implicat intr-un accident de circulatie in Sectorul 1 soldat cu avarierea a unui autoturism care era stationat pe ... (vezi toată discuția)
Termen de solutionare la parchet Ionatan Ionatan Am un dosar penal ce dateaza din decembrie 2008 deoarece am condus cu permisul suspendat. In luna aprilie a.c. la politie mi-au zis ca dosarul meu este trimis ... (vezi toată discuția)