avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dosar prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dosar prima casa

O prietena a depus dosarul pt. prima casa la o banca si i s-a spus ca a prins ultimul tren.,ca a intrat in program. Mai avea de dus la banca un document de la cei care vindeau apartamentul. Cand s-a dus ieri la banca,i s-a spus ca s-a incheiat programul ,ca fondurile s-au terminat. Astazi la radio, am auzit ca mai sunt 8-10 zile pana la incheierea acestui program.Oare care este adevarul? Nu de alta dar prietena mea pierde banii pe care i-a dat arvuna proprietarului apartamentului atunci cand s-a incheiat precontractul la notariat. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 23:54, 2 Aprilie 2011
Banca avea tot interesul sa spuna adevarul , probabil ca programul se va incheia peste 8-10 zile insa in masura in care fondurile au fost epuizate nu exista variante alternative ....
exista mai multe banci care acorda credite pe programul prima casa. mai sunt cateva zile si programul respectiv se incheie din cauza epuizarii fondurilor acordate de guvern pentru garantia de la FNGCIMM. poate apela la oferta altei banci, dar repejor................ succes. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract si avans prima casa Finzi Finzi Buna ziua, Doresc sa achizitionez un apartament prin programul Prima Casa. Am primit preaprobarea financiara, juridica, am trecut de evaluare, acum sunt la ... (vezi toată discuția)
Antecontract Iael Iael Buna ziua , As vrea sa va cer o parere cu privire la urmatorul caz. X in calitate de cumparator al unui apartament incheie un antecontract de ... (vezi toată discuția)
Probleme credit prima casa sau nu ? TataVostru TataVostru Va scriu in sperana unui raspuns: Am accesat cu sotia un credit Prima Casa - Am facut la notar un precontract pe care era notat Apartamentul (avea CF-ul ... (vezi toată discuția)