avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de PROPRIETATE,dobandit prin CONVENTIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de PROPRIETATE,dobandit prin CONVENTIE

poate cineva sa imi spuna ce inseamna urmatoarele: "INTABULARE,DREPT DE PROPRIETATE,DOBANDIT PRIN CONVENTIE,COTA ACTUALA 1/2(provenita din conversia CF1666) "
"INTABULARE ,DREPT DE PROPRIETATE,DONATIE,DOBANDIT PRIN CONVENTIE,COTA ACTUALA 1/2"(provenita din conversia CF 1666) ? va rog mult.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:58, 2 Aprilie 2011
mai pe romaneste dreptul de proprietate la care faceti referire jumatate e dobandit prin donatie iar cealalta jumatate e dobandit prin conventie.
Potrivit art.644 C.civ., ”Proprietatea bunurilor se dobandeste si se transmite prin succesiune, prin legate, prin conventie si prin traditiune”,
Conform art.645 C.civ., ”Proprietatea se mai dobandeste prin accesiune sau incorporatiune, prin prescriptie, prin lege si prin ocupatiune.”
In cazul dv. sunt contracte (conventii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna "dobandit prin conventie"? Aurelian Gherasim Aurelian Gherasim Intabulare, drept de proprietate, cu titlul cumparare, dobandite prin Conventie. Ce inseamna dobandit prin Conventie? (vezi toată discuția)
Act de proprietae COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA As dori sa stiu care sunt actele care dovedesc proprietatea in situatia in care o persoana construieste un imobil pe un teren aflat in proprietatea sa. Conform ... (vezi toată discuția)
Conversie supermoni supermoni la ce face referire conversia CF 1666?:closedtopic: (vezi toată discuția)