avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Exista facilitati pentru fosti someri care si-au gasit ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Exista facilitati pentru fosti someri care si-au gasit singuri loc de munca?

Exista beneficii pentru un fost somer care si-a gasit singur un loc de munca si este reincadrat in campul muncii pe perioada nedeterminata?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:34, 2 Aprilie 2011
1. Singurul beneficiu este acela ca ati gasit de lucru ceea ce Agentia de Somaj nu a facut.
2. Nici o lege nu prevede "beneficii" pentru fostii someri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati pentru somerii care se angajeaza bvr bvr Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, care sunt facilitatile de care beneficiaza somerii care isi gasesc un loc de munca in perioada in care sunt in somaj. ... (vezi toată discuția)
Încadrarea în muncă ulterior înscrierii la șomaj - absolvent de facultate fără diplomă de licență confuz11 confuz11 Buna ziua! Vara aceasta am absolvit facultatea dar nu am sustinut examenul de licenta. Mi-am gasit un loc de munca, un program de traing, la finalul caruia ... (vezi toată discuția)
Somer fara indemnizatie angajare beatrice_emma beatrice_emma buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pentru un somer fara indemnizatie (lipsa indemnizatie datorita demisiei) in momentul unei noi angajari, se pot solicita ... (vezi toată discuția)