avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sentinta divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sentinta divort

Buna seara
Eu am sentinta de divort cu stampila rotunda pe toate paginile si cea dreptuncghiulara pe ultima, deci este legalizata cu timbru jidiciar, dar nu aapare nicaieri specificatia "definitiva si irevocabila"
Ce demers trebuie sa fac si unde sa apara acest lucru.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:36, 4 Aprilie 2011
Pe stampila dreptunghiulara de pe ultima pagina ce scrie?
"se certifica" su nu se mai vede apoi "prezenta" si doar sfarsitul nr dosarului " pentru legalizare si definitivare s-a anulat timbru fiscal in valoare de 3 lei
Deci este legalizata si nu trebuie sa aveti nicio problema.
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hotarare divort Marina2013 Marina2013 Am nevoie de copie legalizata dupa Sentinta de divort. Aceasta nu are stampila cu specificatia\\"definitiva si irevocabila\\". As vrea sa stiu ce taxe trebuie ... (vezi toată discuția)
Prebleme la starea civila un om simplu un om simplu Buna, A fost sa depun actele la primarie pentru casatorie surpriza: MI-au spus ca sentinta mea de divort (am avut o casatorie anterioara) nu scrie definitiva ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort droni droni Buna ziua Mama mea are o sentinta de divort din 2004. Este plecata din tara, iar acum cand a dorit sa-si modifice actele la ambasada i s-a spus ca nu poate ... (vezi toată discuția)