avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort si incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort si incredintare minor

BUNA ZIUA..Eu sant in divort de 3 ani cu sotia mea cu care am un baietel de 9 ani. initial ea a fost de acord cu divortul si ca baiatul sa ramana cu mine in romania ea fiind in italia..acuma nu mai este de acoord si a contestat divortul si vrea ca sa ieie baiatul in italia......intrebarea mea este ...daca ii va fii incredintat baiatul ea il poate lua in italia fara consimtamantul meu????
Cel mai recent răspuns: catalin74 , utilizator 14:01, 3 Aprilie 2011
eu nu am intentie sa renunt si am si avocat ...doar ca nu ma mai incred in legile din romania.....ea 3 ani nici nu a stiut aproape ca exista baiatul si acuma contestat hotararea de divort ...fiindui acceptata pe motiv ca nu a fost stampilata si semnata pe fiecare pagina ......dar asta nu este vina mea ci a judecatorului ...si nu stiu de ce se poate anula o hotarare de divort care a fost deja luata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters156794 ContSters156794 :help: sunt casatorita de 10 ani si am o fetita de 4 ani. din 2007 am venit din italia in romania, fetita mea s a nascut in italia. dupa ce ne am intors in ... (vezi toată discuția)
Divort ionicaaaaa ionicaaaaa buna ziua, rugaminte ,sant casatorita de 4 ani si stau cu el de 10 ani----avem un baietel de 11 ani si el bea intruna si ne jigneste pe mine la inceput ma ... (vezi toată discuția)
Cer ajutor urgent daryo daryo am probleme cu ex concubin si am un baietel cu el trecut pe numele lui si suntem in italia ca drept urmare copilul este nascut aici este deci italian eu sunt ... (vezi toată discuția)