avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... apartament nelocuit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

apartament nelocuit

Pentru un apartament nelocuit, luna trecuta s-a hotarat, ca pentru acesta sa fie pus la plata si pierderile de apa, aferente acestui ap. (pierderile se impart pe ap. in asociatie) luna asta acest ap. nu a mai fost trecut la pierderi. Este corect?
Probabil Presedintele(el hotareste singur?) a hotarit intre timp ca cei care nu au consum de apa sa nu plateasca pierderile.
De unde stim ca ap respectiv chiar nu are si cate o picatura, si inca una, si inca una.... de apa pierderi, care se inregistreaza la ap general.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 16:47, 3 Aprilie 2011
daca s-a debransat, adica daca a pus un dop si un sigiuliu? :P
si cu un PV incheiat gata ! 0 pierderi...
Acum serios vorbind cereti administratorului documentul justificativ al operatiunii pe care ati obserrvat-o, e dreptul dv. si obligatia lor sa va prezinte orice act .
Ultima modificare: Duminică, 3 Aprilie 2011
br_nicku, utilizator
Nu ati precizat daca apartamentul este individual contorizat
Nu ati precizat daca vanele de alimentare consumatori din apartament sunt sau nu inchise,ceea ce ar asigura inexistenta de picaturi
Sunt cazuri in care proprietarii pentru indepartarea oricaror situatii neplacute,in situatiile in care apartamentul este nelocuit se asigura ,inchid vanele,solicita prezenta sefului de scara sau a unui membru al comitetului executiv sau chiar al presedintelui de asociatie,poate incheia proces verbal prin care sa consemneze consumul existent la o anume data si aspectul ca vanele de alimentare sunt inchise
Pentru lamurire ,in temeiul art 10 din L nr 230/2007 aveti dreptul sa solicitati presedintelui de asociatie sa justifice modalitatea de repartizare pierderi,eventual hotararea adunarii generale care poate dispune masuri in acest sens

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghici ghicitoare lista intretinere ContSters66930 ContSters66930 Cine imi poate spune din imaginea de mai jos urmatoarele: http://postimg.org/image/gzp4wjv09/ 1. Care este data de afisare a acestei liste? 2. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc intr-un apartament de bloc din bucuresti. ... dragos.stefan.balan@gmail.com dragos.stefan.balan@gmail.com Buna ziua, locuiesc intr-un apartament de bloc din Bucuresti. In luna septembrie am reusit sa ma debransez legal de la termoenergetica si de la instalatia ... (vezi toată discuția)
Diferete la apa rece Vasile Badea Vasile Badea Poate sa ma lamureasca cineva? La asociatia de proprieteri de cateva luni de zile se plateste pentru apa rece, desi am adus la cunostiinta administratorei si ... (vezi toată discuția)