avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

cum trebuie sa se sfarseaca un proces de pensie alimentara?
cu un procent de 25% sau cu o suma? care este diferenta in cele doua cazuri?
mentionez ca tatal este privatizat si nu a platit 6 ani nimic la copil, nu mai are si alti copii...multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:27, 4 Aprilie 2011
pai vedeti ca judecatorul nu a facut nimic in acest sens sa afle veniturile lui s-a multumit cu hartiile aduse de el fara stampila egale cu zero ca asa e la noi putem sa ne ascundem bine
By a existat nicio hotararea= de incredintare a minorului pana acum sau o hotarare de divort prin care s-a dispus incredintarea acestuia.
In ambele cazuri instanta este obligata sa il oblige pe parintele care nu are copilul incredintat sa plateasca obligatia de intretinere aferenta pentru acesta.
Mergeti la Sectia Financiara unde are sediul societatea si solicitati dvs sau cereti ca instanta sa solicite in mod oficial relatii cu privire la cifra de afaceri declarata si la impozitul platit de firma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara bcfbmv bcfbmv Spuneti-mi va rog , cat este marja pentru plata pensiei alimentare pentru un copil si daca se tine cont si de alte datorii care le are cel ce trebuiesa sa ... (vezi toată discuția)
Autritatea tutelara pensia alimentara wio wio wio wio buna ziua as dori sa stiu si eu unde se afla autoritatea tutelara ilfov?? si cum se calculeaza pensia alimentara l aun copil de 5 luni .si ce drepturi am in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ContSters111374 ContSters111374 As avea si eu nevoie de putina indrumare. Sotul meu , este divortat, are un copil din casatoria anterioara,(minor).si acum avem si noi un copil,,tot minor. ... (vezi toată discuția)