avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare nume dupa divort si inainte de o noua ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare nume dupa divort si inainte de o noua casatorie

Dupa divort trebuie sa-mi fac buletinul pe numele de fata,problema este ca
ma casatoresc si nu stiu daca mai este nevoie sa i-mi fac alt buletin inainte de casatorie sau pot trece direct in numele sotului?

Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:33, 4 Aprilie 2011
va faceti intai alt buletin
Nu doamna,nu este legal sa folositi un nume care nu va mai apartine.
Pai in acest buletin figurati ca si CASATORITA,cum sa va casatoriti,in acest mod??? #-o...nu va dati seama???:O
De fapt va vor spune si de la starea civila,cind veti depune actele ca nu sunteti in regula.Mai mult,vi se va cere la dosar si hotarirea de divort.Mergeti la starea civila unde trebuie sa va recasatotiti si intrebati ce acte trebuie sa depuneti.:luck:
In completarea celor aratate mai su de d-na consultant,mentionez:
- copie de pe hotararea de divort legalizata ,cu mentiunea ca este definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea hotararii de divort fabula fabula Doresc sa ma lamuresc cu privire la urmatoarea situatie: M-am casatorit in anii 70 in Olanda. In 1991 am divortat iar in 1997 am revenit in Romania. La ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume AlbertAndrey79 AlbertAndrey79 Buna seara eu trebuie sa ma duc sa-mi refac buletinul care mi-a expirat,intrebare mea este,imi pot schimba numele Adica in numele mamei mele(daca da ce ... (vezi toată discuția)
Divortul in instanta nadya99 nadya99 Buna ziua, Eu am divortat cu sotul de comun acord, eu din Rep Mold el din Rom, divortul s-a efectuat in instanta Ro,eu avind domiciliul in rep Mold am ... (vezi toată discuția)