avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intretinere relatii sexuale cu o fata de 15 ani - ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intretinere relatii sexuale cu o fata de 15 ani - ramas insarcinata dupa 3 luni

acum un an fata a avut, ultimul ciclu la 15 iulie si de pe 4 august m-am despartit de ea, nu eram kiar apropiati, eram si cu alt cineva si ea era mai mult pt mn o distractie sexuala. eu de pe 4 august mi-am facut alta prietena cu care am si ramas pana in momentul de fata si ne iubim enorm, ea e mai mare k mn cu 4 ani iar eu am 22 ani. fata ( fosta ), m-a sunat dupa 6 luni si mi-a zis k e insarcinata cu mn si e in 6 luni.
greseala mea cred , e k am discutat cu ea si m-am dus si la ginecolog unde ni s-a confirmat k este insarcinata si din ce data.
acum doua saptamani mama sa a observat ceva in neregula cu fata sa( sau poate stia). parintii mei au hotarat sa o iau acasa cel putin pana naste. Am procedat bine?
Nu pot sa o suport, in comuna se zvoneste k njici makr nu e cu mn insarcinata!!!
nu mai rezist sa suport, sunt la pamant ..., #-o. ce sa ma fac?
POT SA O TRIMIT ACASA SAU SA PROCEDEZ ALTFEL KIAR DAK E NEVOIE SA RECUNOSC COPILUL? POT FI ACUZAT DE CORUPERE DE MINORI? PARINTII EI MA TOT ACUZAU
VA ROG SA IMI DATI UN SFAT !!!!
SUNT DISPERAT!!!!
am mai fost la un avocat bunicel kare mia zis sa o tin in continuare acasa si sa recunosc copilul si sa fac si cununie k apoi sa intentez divortz si sa skp de ea. nu stiu ce sa mai cred, toata lumea imi da sfaturi. Mersi mult!
Cel mai recent răspuns: Dingo25 , utilizator 10:38, 6 Aprilie 2011
Sunt si eu barbat,dar nu pot fi de acord cu anumite abordari,din care rezulta ca o tanara fata este singura vinovata pentru tot ce s-a petrecut.
De fapt,viata a demonstrat ca lipsa de maturitate din tinerete,precum acest gen de abordare a unor astfel de probleme ,produce efecte mult mai dureroase la o varsta mai inaintata,uneori chiar si pareri de rau tardive .

@"ionutzboss"
Cand erati impreuna in anumite posturi se pare ca nu va era scarba de a o vedea sau sa o atingeti.
Mie atitudinea dvs mi se pare scandaloasa , si consider ca ar trebui sa o revizuiti,copilul este si al dvs.
Aerele acestea de "macho provincial ",nu va prind,din contra ,prin acestea decadeti in fata lumii care a ajuns la un anumit grad de civilizatie si de cultura,care are o anumita morala mai snatoasa decat cea a dvs.
Pe de alta parte,facand parte dintr-o comunitate rurala mica,dvs veti fi cel care veti fi condamnat de de consateni,pentru ca acolo tot timpul a existat frica de Dumnezeu si o morala sanatoasa
Stimate domn,veti fi tata ,daca aceasta se va constata stiintific si va veti indeplini indatoririle de parinte,cu sau fara voia dvs,prin efectul legii.
Din nefericire pentru dvs,avocatul v-a invatat bine !
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2011
Radu Gabrian, Mediator
pai normal k imi voi face datoria de tata dar asta nu inseamna k trebuie sa o suport pe ea pana la sfarsitul vietii pentru simplul fapt k nu am fost destul de precaut atunci, imi pot reface viata si ea la fel pt k e tanara. dar sa stiti k toata lumea kre ma cunoaste si care o cunoaste pe ea si pe ai ei, si sunt multi credeti-ma pentru ca lucrez cu foarte multi oameni si comunitatea nu e deloc restransa, imi reproseaza k de ce m-am insurat cu ea, de ce am luat-o acasa, tot lumea mai zice k nici makr nu e insarcinata cu mn. imi este extrem de greu sa traiesc cu fata asta, este mult mai complicat de cat intelege-
Daca ai fi in locul ei ce ai face?
Nu cred ca e problema comunitatii, e o alegere personala. Fata a preferat sa nu ucida copilul prin avort. O vei pedepsi pentru asta?
Se spune ca un caine "moare" de alergatura iar un ..... de grija altuia #-o Asta e problema datului cu parerea (adica cu parul) din partea comunitatii. Gresesc?
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2011
ContSters184021, utilizator
da, gresiti. fata era in stare sa faca avort si la sase luni, si mai tz ar fi incercat oricie dak ii spunea cineva k e bn, a insistat sa nasca la 7 luni. Oricum parintii au vazut k noi doi nu ne apropiem deloc si au hotarat k dupa ce naste sa ramana acasa si cu copilul si ea e de acord si insista mereu.
eu inteleg ca nu va prea placut la scoala...
zica ca pt distractie ai "stat" tu cu ea.... pai atunci.. distractie placuta in continuare... si vad ca ai parte de senzati tari... nici in cel mai tare montainrus nu ai fi avut parte de astfel de senzati...

pot sa imi imaginez cum te porti si cum vorbesti cu fata aia.. cum se mai poarta si parintii ei cu ea... numai bine nu o duce..

Alte discuții în legătură

Corupere de minori, abuz sexual sau cum vreti sa ii spuneti iulian11 iulian11 buna ziua ma numesc iulian si sunt in o situatie grava... nici nu stiu cu ce sa incep vreau doar o parare si va rog din inima sa imi sp clar ce se poate ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii pere1001 pere1001 sunt insarcinata in luna a 8 cu concubinul meu.chestia e k sunt in proces de divort si nu se va finaliza nici dupa ce nasc.asadar,as dori sa stiu ce nume va ... (vezi toată discuția)
Ma puteti ajuta sa inteleg?! convietuire cu minora iiionnn iiionnn Salut!Am 21 de ani ,si am o relatie cu o fata avand varsta de 15 ani,si mentionez k am intretinut relatii sexuale cu ia ,parintii fetei nu sunt deacord cu ... (vezi toată discuția)