avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestare proces verbal de constatare - parte ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestare proces verbal de constatare - parte vatamata.

Daca dupa 1 an politia, imi trimite si mie oficial (la cererea mea) procesul verbal de constatare, unde eu sunt parte vatamata, pot sa contest procesul verbal in instanta? Ce se poate contesta din procesul verbal? Inclusiv amenda primita, sau doar faptele petrecute? Se poate adauga scoate anumite persoane din procesul verbal?!

Eu nu mai inteleg nimic. Stiu ca una e procesul verbal si alta e amenda?! Deci doar amenzile se pot contesta de catre cei care le primesc?!

Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 16:47, 4 Aprilie 2011
In niciun caz. Partea vatamata poate ataca PV numai in ceea ce priveste cuantumul despagubirii. Atat. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendat contraventional dupa o lege,plata amenzii dupa alta? crisxx crisxx Am fost surprins de radar in luna Iulie iar procesul verbal mi-a venit in luna octombrie.Totul bine si frumos dar am o nelamurire.La data savarsirii faptei ... (vezi toată discuția)
Contestație la p.v.c.c rovignete Algiu George Algiu George După ce am făcut contestație la un proces verbal de constatare și contravenție la judecătoria Galați,am primit de la primăria municipiului o somație ... (vezi toată discuția)
Atacarea procesului verbal de persoana vatamata(nu amendata) Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Buna seara! Am o speta..este vorba de un acident rutier.....in cuprinsul procesului verbal in locul starii de fapt reale(cea ca nu s-a acordat prioritate de ... (vezi toată discuția)