In anul 2008 am cumparat o masina in leasing.Pe contractul de leasing eu sunt ce-a care am luat creditul iar sotul este coplatitor. Inainte de a ne desparti in fapt i-am solicitat sa ia el masina si sa achite ratele pe inca 2 ani. La momentul acela a zis ca el nu are nici o pretentie la masina, ca e de acord sa ramana la mine si sa achit eu ratele de leasing. Eu am predat leasingul. N-am facut nici- un act de vanz-cump.(a fost un contract tripartit intre mina ca utillizator, firma de leasing ca proprietar si firma care a preluat leasingul). Dupa divort (incheiat acum 3 luni), vrea 1/2 din valoarea ratelor platite. Eu nu am incasat nici-un ban. Am fost multumita ca am scapat de ratele care trebuiau achitate inca 2 ani (aprox 500 Eur/luna). Poate castiga in instanta ceea ce doreste el?
Multumesc frumos.
Parerea mea: contactati un avocat cu problema in ideea de a-l angaja numai daca domnul intreprinde ceva.
Ii dati numarul lui de telefon fostului sot si... daca va mai deranjeaza cu problema, il invitati sa il sune pe acel avocat. Si incercati, astfel, sa inlaturati bluful, daca asta e.
Succes!
Leasing
adriana istrate
Am predat leasingul, mai exact s-a facut un contract tripartit intre mine(utilizatorul), firma de leasing si o alta firma care a preluat leasingul. Nu mai ... (vezi toată discuția)
Divort
cristina sandu
Doamna x este casatorita cu domnul y de 20 de ani. In timpul casatoriei au dobandit un apartament pe care l-au vandut si s-au mutat in casa parintilor doamnei ... (vezi toată discuția)