avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... patroni de negasit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

patroni de negasit

buna ziua. lucrez la o firma ,iar patronii sunt de negasit si nici drepturile salariale nu mi-au fost platite de o luna. as dorii sa stiu ce pot face in acest caz, avand bunuri la locul de munca si negaindu-i unde sau la cine le pot preda si in ce conditii, si cine imi poate inceta activitatea in acest caz si daca pot beneficia de somaj. mentionez firma de contabilitate mi-a spus ca nu-mi poate inceta activitatea ca nu au raspundere juridica. ce pot face in acest caz cd nu sunt de gasit si totul sa fie in regula. va multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
duta_elenarodica, utilizator
Cel mai recent răspuns: duta_elenarodica , utilizator 12:00, 4 Aprilie 2011
Actionati in instanta-litigii munca-a Tribunalului din raza unde este firma inscrisa in ORC .
2.-actionati in instanta in termen de 30 de zile de la data inceperii "conflictului de munca"-
Castigati 100% in baza inscrisurilor doveditoare-contract individual de munca,state de plata etc.-probe ce trebuie sa l;e prezinte angajatorul in instanta.

Succes!
MULTUMESC DE RASPUNS. DAR NU MAI SUNT DE GASIT. ITM-UL POATE REZOLVA CEVA DACA MA PREZINT CU CONTRACTUL DE MUNCA? PE MINE MA INTERESEAZA IN MOD EXPRS CINE IMI INCETEAZA ACTIVITATEA SI CUI POT PREDA BUNURILE CARE LE DEETIN LA LOCUL DE MUNCA. VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie roska roska Am si eu o problema..Anul trecut prin septembrie m-am angajat la o firma unde a fost totul si frumos pina in luna decembrie unde m-am inbolnavit din cauza ca ... (vezi toată discuția)
Intreruperea temporara a contractului de munca radubr radubr Subiect: Întreruperea temporara a contractului de munca Buna ziua, Sunt angajat cu contract pe durata determinata , cu timp parțial. Ieri,03.02.ac am ... (vezi toată discuția)
Incetare c.i.m. Bossbandy Bossbandy Buna în privire cu un conflict de munca. Deci am început un contract de munca în anul 2010 care la început sediul era în alt județ tot anul 2010 s-a ... (vezi toată discuția)