avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inspector resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inspector resurse umane

Revisalul se va intocmi doar de un inspector resurse umane?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 4 Aprilie 2011
Deocamdata este "recomandat". Nu stiu sa fi aparut vreo reglementare expresa.

Corina Maran (I.R.U. - Contabil autorizat)
:coffee:
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2011
ContSters167247, utilizator
Proiect HG privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor:
Art.2 alin.5 Completarea şi transmiterea registrului se fac de către una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisă de către angajator, care deţin calificare/specializare/perfecţionare în domeniul resurselor umane şi cunoştinţe de operare a calculatorului la nivel de utilizator.

Ca orice proiect din ultima vreme va deveni realitate.
:bow:Asa va fi. La seminarul pe probleme de munca, organizat la CCIA Timisoara, ne-a fost prezentat acest proiect. Urmeaza...

edit later: Ar fi bine sa apara reglementari speciale pentru societatile cu pana la 20 de angajati. In alte tari ale U.E. exista norme derogatorii.

Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2011
ContSters167247, utilizator
In prezent, nu exista reglementat asa ceva ... nu se poate discuta despre ceva ce nu este inca in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce curs este acreditat pentru revisal? daniela_a daniela_a am auzit ca, mai nou, nu vom putea depune revisalul daca nu avem o anumita batalama. despre ce e vorba? (vezi toată discuția)
Revisal - cine poate depune? liliigretz liliigretz Buna ziua, O societate cu 6 angajati, din care unul este contabil (angajat cu contract individual de munca cu 2 ore/zi), poate acesta sa opereze in ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 carmenghe carmenghe Daca am studii economice superioare, mai trebuie sa urmez un curs de specializare resurse umane? (vezi toată discuția)