io_ha_na_c a scris:
Stiu la ce va referiti. Indrazniti insa sa nu aplicati coeficientii si sa nu faceti CCM la societatile cu peste 20 de angajati! E principala tema de control. Va spun ca CCMUN este in vigoare inca pana la 31.12.2011. Dupa care...urmeaza ca drepturile minimale castigate pana la aceasta data sa fie respectate.
SIGUR:)
Adica, ar trebui sa ne speriem de ei, nu? Daca ei spun o tampenie trebuie sa-i credem? Eu am avut control pe tema asta, i-am combatut si nu am fost sanctionata, mi s-a dat dreptate.
CCMN a fost denuntat de catre sindicate, chemand patronatele la negociere. Dupa cum stiti negocierea nu s-a finalizat cu un nou contract semnat, ceea ce inseamna ca nu mai exista CCMN valabil. Patronatele nu au fost de acord cu pretentiile sindicatelor.
Poate sa zica cine vrea ce vrea...dar acestea sunt faptele!
Insa nu neg ca mai exista CCM la nivel de ramura, care sunt inca valabile si care trebuiesc respectate.
Si haideti sa ne obisnuim sa nu mai aplicam "reguli" dupa "spusele" unor functionari, care cauta tot felul de motive pentru a sanctiona un contribuabil. Pt ca sanctiunea pe aceasta tema le intra in buzunar, nu indrasneste nimeni sa intocmeasca proces verbal cu amenda pe aceasta tema.