avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice suplimentare contract lucrari
Discuție deschisă în Achiziţii publice

suplimentare contract lucrari

Am incheiat un contract de lucrari cu o firma.Pe parcurs firma a executat si alte lucrari care nu erau cuprinse in proiect, dar erau necesare si acum vor bani mai multi decat s-a specificat in contractul de lucrari. As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez legal si cu cat poate fi suplimentat un contract de lucrari.
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 15:46, 5 Aprilie 2011
trebuie sa aveti in contractul de achizitie o clauza referitoare la acest aspect. cititi intai cu atentie contractul. eventual, puteti redacta act aditional.
Puteti suplimenta cu maxim 10% contractul de lucrari, aceasta majorare trebuie foarte bine justificata si consfiintita printr-un act aditional. Aveti nevoie de memoriu justificativ, dispozitie de santier din partea proiectantului pentru lucrarile suplimentare executate. Atentie insa, pentru aceste lucrari suplimentare trebuie respectate preturile din oferta executantului, acesta nu poate veni cu alte preturi decat cele ofertate initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrările suplimentare depasesc cele 20% din valoarea contractului atribuit initial oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema: - recent am incheiat un Contract de executare lucrari la un imobil - ... (vezi toată discuția)
Receptia lucrarilor mariusmm mariusmm Buna ziua! Am efectuat la sediul unitatii o reparatie capitala pentru toata cladirea. Am incheiat contractul cu firma respectiva pentru suma de 21000 lei cu ... (vezi toată discuția)
Lucrari suplimentare ailicec ailicec daca la un contract de executie lucrari apar lucrari suplimentare ca urmare a schimbarii solutiei de executie, cu alte resurse (materiale, manopera, utilaj) si ... (vezi toată discuția)