avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa salubritate persoane juridice
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa salubritate persoane juridice

Exista vreo posibilitate ca o persoana juridica sa nu plateasca taxa de salubritate (mai ales ca firma nu are profit si cu atat mai mult nu produce gunoi)?! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:34, 14 Mai 2011
Daca nu are profit e , din pacate , rau. Poti amana plata pana vine si te ajunge din urma. Adica, de exemplu la noi, nu te controleaza daca ai platit sau nu taxa, dar vine primaria si a impus ca firmele sa obtina de la ei o autorizatie de functionare pentru care iti trebuie sa dovedesti plata la zi a ei. Si daca nu obtii aceasta autorizatie iti inchide firma(punctele de lucru).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii publice de salubrizare pentru agentii economici incalcat romandaiana romandaiana Buna.Sunt administratorul unei inteprinderi individuale,o afacere mica de familie cu comertul hainelor second hand.Va scriu caci,incheind un contract de ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate miorica miorica Va rog sa imi spuneti daca legea prevede taxa obligatorie pe gunoi. Parintii mei stau la sat la casa si au incheiat un contract cu firma de salubritate in 2008 ... (vezi toată discuția)
Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)