avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ajutor lunar acordat sotului supravietuitor - pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ajutor lunar acordat sotului supravietuitor - pensie anticipata partiala sub 500 lei

Buna seara...tot in legatura cu pensia anticipata va scriu...mama tocmai a aflat ca va lua o pensie anticipata de 360 lei....si a auzit de la o colega ca daca ai pensia sub 500 lei si sotul decedat primesti un supliment la pensie.Intrebarea mea este daca este adevarat ce a auzit mama de la acea colega?Tin sa mentionez ca sotul mamei este decedat de 11 ani si nu a apucat sa ajunga la pensie,deoarece a avut numai 44 de ani cand a decedat.Numai eu,fiica lor,iau o pensie de urmas de 350 lei ( pe care in curand nu o voi mai lua pt ca o sa ma angajez full time ). Se mai adauga ceva pe langa pensia mamei deoarece are sotul decedat si pensia sub 500 lei?Va multumesc pt raspunsuri mult de tot
Cel mai recent răspuns: oanaboros , utilizator 22:18, 4 Aprilie 2011
Va multumesc mult...acum e valabila vorba aceea:in tot raul este si un bine!Macar daca mama nu ia nimic,pot eu sa iau in continuare pensia de urmas.Va multumesc pt timpul acordat si va doresc o seara cat mai placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii militare-pensie urmas dee19 dee19 Buna ziua! Am pensie urmas dupa tatal meu,sunt studenta si as dori sa stiu dak ma pot angaja cu un contract de munca part-time fara sa renunt la pensia de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas si salariu (fara restrictii) ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua am o intrebare: Sunt student in anul 3 , am 22 ani si am sunat la casa de pensii sa intreb daca pot beneficia de pensia de urmas dupa urma lui ... (vezi toată discuția)
Ajutor lunar acordat sotului supravietuitor MIA_VL MIA_VL Buna ziua! Mama mea a lucrat in agricultura si a avut pensia minim garantata de 350 lei. Tata a murit acum un an si pensia lui era de 600 lei. Pensia de ... (vezi toată discuția)