avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model documente
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model documente

Buna seara ,
As dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un model tip pentru urmatoarele documente : 1-Comunicare catre compartimentul salarizare
2 -Referat de definitivare pe post
3 -Decizie de definitivare pe post

Cu stima ,Maria!

Cel mai recent răspuns: F-X1 , utilizator 16:14, 11 Aprilie 2011
E vorba de sistemul public de salarizare? daca da HG 611/2008, iar decizia este ca oricare alta cauti temeiul legal din 188/99 si din HG si gata. La art.1 se numeste in functia publica de ....., Daca nu e vorba de sistemul publicd, NU STIU :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz Sokraa Sokraa Buna ziua, sunt funtionar public in cadrul Min.Fin. si am primit preaviz in baza art.99 alin.1 lit.b din Legea nr.188/99. reducera postului din cadrul ... (vezi toată discuția)
Promovarea de la o trepta la alta la gradul superior dragota dragota As dori sa stiu care este procedura legala de a promova de la o treapta la alta a gradului superior la functionarii publici din administratie , stiind ... (vezi toată discuția)
Raport anual privind formarea profesionala alexandru andra alexandru andra Buna ziua Conform HG 1066/2008, art. 21(1) trebuie intocmit raport anual privind formarea profesionala a FP. As dori si eu eventual daca are cineva un ... (vezi toată discuția)