avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... lege copyright
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

lege copyright

Cum pot sti daca o carte -ebook- postata mai este sub incidenta drepturilor de autor? Unele site-uri, de obicei americane precizeaza ca o anumita lucrare nu mai este protejata de copyright, fiind gratuita. Cum procedam cu cele care nu precizeaza. Accesarea lor este legala?
Acele Ebooks library cu carti gratuite sunt legale? Descarcarea lucrarilor este legala?
Cum putem fi in legalitate?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 23:42, 5 Aprilie 2011
Va interesati la editura/publisher. In tot cazul drepturile patrimoniale expira la 70 de ani dupa moartea autorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copyright digitizare (scanare) cãrþi vechi drcretoiu drcretoiu Am în minte (şi în biblioteca personala) câteva cărţi, mai vechi, care mi-au plăcut în copilărie. Mă gândeam să le scanez şi să le pun undeva pe ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa solicit acordul autorului pentru a selecta anumite fragmente care sunt publicate intr-o opera de 12 volume? daralu daralu Va rog sa-mi spuneti daca, dintr-o serie de 12 volume, fac o selectie subiectiva de maxime si sentinte ce incap intr-un singur volum, trebuie sa cer ... (vezi toată discuția)
Drepturi ebook rl_lucian rl_lucian Buna ziua, Cu eforturi considerabile am reusit sa elaborez un ebook pe care as dori sa il comercializez prin intermediul internetului. Nu doresc ... (vezi toată discuția)