avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intelegere de plata cu finantele
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intelegere de plata cu finantele

Buna ziua,
Sotul mea are o srl cu datorii la stat de 500 milioane de lei vechi(impozit pe profit 150 mil lei vechi iar restul tva).
Intentionam sa stabilim o intalnire cu cineva de la finante pt a vedea daca nu putem plati lunar o suma(momentan nu suntem in tara).
Credeti ca este posibil sa platim esalonat,ati auzit cumva in practica de asa ceva?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lazar Dorin-Alexandru , Contabil 11:31, 5 Aprilie 2011
Se practica incheierea unor angajamente de plata cu cei de la finante. Cel mai bine este sa va interesati cine este inspectorul fiscal alocat dvs (ii gasiti numele pe somatiile primite de la finante) si sa luati legatura cu el pentru a solutiona aceasta problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea debitelor provenind din drepturi necuvenite cosminaioanalivia cosminaioanalivia am primit o somatie reteritor la recuperarea debitelor din sume necuvenite adica indemnizatie ccopil concomitent cu venit.Am mers la finante si mi-a dat un ... (vezi toată discuția)
Ajutor: cum procedez pentru a avea certitudinea ca se suspenda executarea silita daca platesc 75 % din datorie? eva-1978 eva-1978 am o mare prb am o datorie la fisc de 348 de mil lei vechi . mi-au pus casa la licitatie am fost la ei am stat de vb cu ei si mi sa spus ca daca depun din ... (vezi toată discuția)
Executare silita pfa vibana vibana Buna ziua, Ca PFA neplatitor de TVA am depasit in 2008 plafonul de 35000 euro (si nu am declarat din vina mea) iar acum in ianuarie 2010, in urma ... (vezi toată discuția)