am o nedumerire si va rog sa ma lamuriti.Tatal meu in luna septembrie 2009 a fost lovit pe trecerea de pietoni dupa 4 zile a decedat vreau sa spun ca dupa 4 luni am apelat la un avocat deoarece nu mi sa parut normal ca acest sofer sa mai poata circula .am tot intrebat avocatul ce mai este cu dosarul tatalui meu el imi spunea ca trebuie sa vina expertiza de la cluj acum in ianuarie 2011 am fost chemati la politie toti membrii familiei unde am dat o declaratie.Acum in martie am fost chemati din nou unde ni sa adus la cunostinta ca procurorul a cerut expertiza.atunci am intrebat ce sa intamplat cu cea de la cluj,unde mi sa spus ca nu sa cerut pana acum nici o expertiza.conculzie din 2009 pana in 2011 nu sa facut nimic.Gresesc eu sau asa este normal?
Va multumesc,dar asa am si facut am schimbat avocat.dar nu inteleg si imi cer scuze ca sunt insistenta dar soferul mai are dreptul la permisul de conducere dupa ce a accidentat mortal pietonul ?
sunt multe aspecte care ar fi trebuit lamurite, respectiv daca s-au prelevat probe biologice pt stabilirea alcoolemiei atat de la autor cat si de la victima, daca s-a facut expertiza tehnica a autoturismului, oricum in cazuri de acest gen actiunea penala se pune in miscare din oficiu, iar din cate stiu eu soferului respectiv trebuia sa i se suspende permisul, parerea mea ca se cam tergiverseaza cazul, sfatul meu este sa va angajati un avocat bun si sa fiti mereu la curent cu stadiul dosarului.
Fara a cunoaste actele si lucrarile dosarului,fara cunoaste macar circumstantele in care a decedat tatal dvs in urma accidentului,raportul de necropsie al acestuia este greu sa discutam situatia din dosar.
In principiu,dupa astfel de accidente rutiere,soldate cu victime omenesti, permisul de conducere se suspenda pana la finalizarea cercetarilor