avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Vanzarea unui magazin online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Vanzarea unui magazin online

Buna ziua! Un magazin online apartine, rezervare nume si plata a gazduirii, unei firme. Cum poate fi trecut de la acest SRL la o intreprindere individuala? E suficient un contract de vanzare-cumparare, dupa care trebuie sa anunt pe cineva care este noul proprietar? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!:D
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 20:42, 18 Aprilie 2011
Avem incredere 100% unii in altiii. Pentru mine cel mai important e sa stiu formalitatile legale, daca se poate transfer fara bani e cu atat mai bine. Vreau doar sa fiu ok cu rotld si celelalte institutii. Cu vanzatorul sunt ok.
La RoTLD trebuie sa platiti din nou taxa de inregistrare a domeniului (60$) la trasfer. In legatura cu gazduirea, transferul poate fi gratuit daca permite contractul sau nu, contactati firma de gazduire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre o sc in lichidare Alex Chiciu Alex Chiciu Buna ziua. As dori sa transfer un domeniu de internet al unei firme dar care este inregistrat pe numele altei firme, cea care s-a ocupat de design acum cativa ... (vezi toată discuția)
Transfer de proprietate denumire site lucian@kronect.ro lucian@kronect.ro In 2010 am cumparat de la ROTLD o denumire de site, să zicem www.nokia.ro să fie mai usor de inteles. Aveam și avem contract de distributie cu Nokia, firma ... (vezi toată discuția)
Clauza abuziva rackem97 rackem97 Buna ziua, Clauze abuzive - https://ec.europa.eu/consumers/odr/reso ... ses_en.pdf În anul 2014, am înregistrat un domeniu printr-o companie terta, ... (vezi toată discuția)