avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

Daca eu sunt titularul apartamentului trebuie sa fie trecuta si sotia in contractul de proprietate din care sa ateste ca aici isi desfasoara activitatea, la infiintarea unui PFA
Cel mai recent răspuns: Cristina Daniela Virban , Avocat 13:56, 5 Aprilie 2011
Nu este necesar sa fie trecuta sotia si in actul de proprietate. Daca sunteti unicul proprietar al imobilului, puteti sa faceti un contract de comodat cu ea pentru a o ajuta sa-si infiinteze PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez pentru infiintare pfa ghoancea ghoancea E prima data pe acest forum. Sunt inginer constructii proiectant si as dori sa imi fac un PFA pentru eventuale proiecte care ar mai pica in afara programului ... (vezi toată discuția)
Despre infiintarea unui pfa ndan57 ndan57 Buna ziua va rog frumos daca doreste cineva care stie bine sa ma lamureasca si pe mine despre ce trebuie la infiintarea unui PFA, este vorba despre o pers. ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort SEHRAZAT SEHRAZAT Sunt divortat de 1 an de zile,nu am facut impartirea bunurilor dupa divort,locuiesc deocamdata cu sotia in acelasi apartament si doresc sa infiintez un PFA cu ... (vezi toată discuția)