avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj dupa divort

Sunt divortat de 1 an de zile,nu am facut impartirea bunurilor dupa divort,locuiesc deocamdata cu sotia in acelasi apartament si doresc sa infiintez un PFA cu sediul in apartament.Pot incheia in aceste conditii un contract de comodat intre mine ca persoana fizica si PFA?Nu intentionam sa vindem apartamentul,ci sa-l lasam fetitei noastre.Cum pot rezolva cele doua probleme?(cea cu ctr. de comodat si cu donarea apartamentului fiicei?).
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 13:30, 24 Ianuarie 2010
Puteti incheia intre PFA si titularul sau titularii dreptului de proprietate al apartamentului,contractul de comodat.In ce priveste donarea apartamentului, fiicei dvs. dati-ne mai multe date, este minora, este majora!?
buna ziua!
faceti actul de donatie catre fiica, eu va recomand sa va rezervati un dr de uzufruct viager asupra apartamentului, ca nu se stie niciodata...
ulterior puteti face contarctul de comodat intre PFA si dvs ca titular al dr de uzufruct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu impreuna cu sotul detinem un apartament proprietate personala ... BarbuViorica BarbuViorica Eu impreuna cu sotul detinem un apartament proprietate personala ,avem 2 copii ,o fata si un baiat. Eu am mostenit un apartament de la parinti si fiul meu este ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort SEHRAZAT SEHRAZAT Sunt divortat de 1 an de zile,locuiesc deocamdata cu sotia in acelasi apartament .Nu intentionam sa vindem apartamentul,ci sa-l lasam fetitei noastre care este ... (vezi toată discuția)
Mostenire apartament lumifatu lumifatu Am impreuna cu sotul meu meu, in proprietate comuna, un apartament. Doresc sa i ramana fiicei noastre dar sotul meu are din prima casatorie, o fiica. Cum pot ... (vezi toată discuția)