avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... timbru pt. pledoarie ?? aberatia zilei !
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

timbru pt. pledoarie ?? aberatia zilei !

eugenman a scris:

este putin spus aberatia zilei...este de fapt durerea zilei pentru ca pe langa noi vor suferi si clientii fiindca nu cred ca vreun avocat isi va permite sa nu ceara aceasta taxa de la partea pe care o reprezinta. si atunci esti obligat sa reduci onorariul sau ...sa obligi partea sa plateasca... TRAIASCA ACCESUL LIBER LA JUSTITIE.
chiar TRAIASCA ACCESUL LIBER LA JUSTITIE!!!!
Dar traim in Romania!!!
pe ce o sa mai urmeze timbrul?:(
poate o sa se puna timbrul la timbru...judiciar!
si poate si taxa de timbu la taxa de timbru!!!!:P
nu or sa ceara chirie proportionala cu cat se sta in sala de judecata? pt avocati si consilieri????#-o #-o
SUBSCRIU !
As vrea sa vad si un avocat care e de acord cu timbrul asta...
Cu stima,
av. Silviu Serban

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot chema in judecata cu rezerva de a cere daunele pe cale separata? eusaisapte eusaisapte Am observat cazuri in care s-au formulat chemari in judecata in care daunele materiale, sau morale dupa caz, s-au cerut cu rezerva de a le cere pe cale ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata iulia_cc iulia_cc nu am avut in viata mea nevoie de un avocat pana acum..as dori si eu sa stiu care sunt tarifele aplicate de un avocat bun in cazul unui proces pt stabilirea ... (vezi toată discuția)
Cat costa ? molita molita as dori sa stiu cam cat costa o iesire din indiviziune prin instanta ptr 4 coopr care nu au inca expertiza topo ? si daca taxele se platesc anticipat de cel ... (vezi toată discuția)