avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... baza de date comuna intre banci in cazul popririlor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

baza de date comuna intre banci in cazul popririlor

Buna seara, am curiozitate... daca exista un cont poprit de 6 luni de zile intr-o anumita banca, este posibil ca la deschiderea unui nou cont intr-o alta banca sa apara cumva in sistemul comun de date al bancilor aceasta poprire? As fi vrut un raspuns avizat in acest sens.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gritosu , utilizator 12:00, 6 Aprilie 2011
este vorba de un executor judecatoresc, iar "creditorul" este firma de leasing care ne jecmaneste literalmente, in baza contractului de leasing care este reziliat din 2009, fara o hotarare judecatoreasca, iar pana la solutionarea contestatiei la executare refuz sa ii las sa imi ia banii cu forta.
Banuiesc ca vi se cer tot felul de penalitati ce sunt calculate si dupa rezilierea contractului de leasing. Va sfatuiesc sa va angajati un avocat pentru a scapa de toate aceste penalitati, exista multe hotarari ale instantei ce constata abuzive si nule astfel de clauze .
nu, masina, obiectul contractului, a fost predata firmei de leasing, dupa ce platisem cu farf si indesat, avans, taxe reziduale, taxa inmatriculare (care am inteles ca ar trebui sa ni se restituie)...iar acum ei ne imputa o suma fara justificare dar care din calcule este chiar diferenta de contract de la reziliere pana la momentul incheierii de drept. Cu alte cuvinte au investit contractul in totalitatea lui, fara sa se tina cont ca masina a fost returnata. Dar astea sunt efectele crizei......
pai da, ceea ce va spuneam. Faceti contestatie la executare- sau actiune separata, nu datorati acele sume, ei au temei sa incasezeprincipal dobanzi si penalitati la ele cat timp va ofera masina in leasing, dupa ce isi iau inapoi masina nu mai au temei de drept sa incaseze
contestatia la executare s-a facut dar din pacate pana la solutionarea dosarului , ei pot lua banii din cont datorita popririi. iar ridicarea popririi este limitata de plata taxei de 10 %. Asta este vom incerca deschiderea unui cont nou la alta banca ca sa putem plati alti creditori intre timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire la banca, dar sc nu are conturi deschise angyandreescu angyandreescu In momentul transmiterii adresei de poprire, la banca respectiva societatea in cauza nu avea niciun cont deschis. S-a comunicat executorului ca SC nu are ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie Rokvit Rokvit Pensia o primesc in cont la BRD Group Société Generale în România,și este virată de Ministerul de Interne. Nu locuiesc în România și nu am niciun bun ... (vezi toată discuția)
Dubla poprire, solutii pentru deblocarea contului cornel selaru cornel selaru In urma neplatii unui credit am fost executat cu poprirea a o treime din salariu. DE ACORD! Problema este alta ..Unitatea la care sunt angajat a facut ... (vezi toată discuția)