avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... masuri de protectia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

masuri de protectia muncii

in compania in care eu lucrez,ca o masura de protectia muncii mi s-a dat bocanci de protectie,din motive de sanatate(am hernie de disc mediana subligamentaraL4,hernie de disc medio laterala dreapta L5 cu contact discoradicular intraforaminalL5 bilateral,)datorita greutatii lor(2kg)nu-i pot purta.Am cautat bocanci mai usori,am gasit ,,apoi am anuntat compania au fost de acord dar mi s-a impus sa platesc singura valoarea bocancilor .mie nu mi se pare corect!!d-voastra ce ma sfatuiti??ma poate da afara,tinand cont ca eu am adus d la medicul de familie adeverinta medicala. va multumesc:
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:16, 5 Aprilie 2011
avand in vedere ca situatia dvs medicala nu va permite sa folositi acea incaltaminte angajatorul comite un abuz daca va obliga sa platiti contravaloarea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca...? andrei10 andrei10 Buna ziua, Am sa trec direct la subiect.Acum o luna si jumatate in timpul serviciului am simtit o durere puternica in spate nemaiputand sa ma misc,motiv ... (vezi toată discuția)
Lege privind zona stivuitoarelor mariusastra mariusastra Buna ziiua lucrez intr un depozit care este impartit in mai multe zone adica zona A si zona B este a celor care fac piciking mergand pe jos si Zonele O P T D ... (vezi toată discuția)
Accident rutier tatianadumitru6 tatianadumitru6 Pe data de 19.05.2015 baiatul meu in varsta de 19 ani a fost implicat intr-un accident rutier.Evenimentul s-a petrecut astfel: el se afla pe motor pe banda 1. ... (vezi toată discuția)