avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul mediu pe unitate acordat mamicilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul mediu pe unitate acordat mamicilor

Buna ziua
am trimis cererea pt acordarea Salariului mediu pe unitate acordat mamicilor la angajatoru meu si am primit urmatorul raspuns :ca a expirat contractul ala national si nu s-a mai reinnoit. Am vazut totusi ca apare contractul 2011-2014 dar multi spun ca nu a fost inca semnat.
Cum este pana la urma?? se mai acorda acest drept ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:40, 6 Aprilie 2011
Deocamdata, nu...Doar daca aveti cm la nivel de ramura, valabil.
In prezent , nu exista Contract Colectiv de Munca la Nivel National .

Care este data nasterii copilului?
22.03.2011 este data nasterii.

astept un raspuns va rog daca aveti solutii
MihaelaRogojinaru a scris:

22.03.2011 este data nasterii.

astept un raspuns va rog daca aveti solutii

Acum depinde foarte mult de ccm la nivel de ramura de activitate ... CCMN nu mai este valabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu mediu pe unitate oanacarlan oanacarlan Buna dimineata!Va rog sa-mi spuneti daca se mai acorda un salariu mediu pe unitate!V-am trimis ce am gasit referitor la acest drept.Va multumesc! După ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 ANCA PATRICIU ANCA PATRICIU Stiti cumva daca contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 s-a semnat? (vezi toată discuția)
Indemnizatie nastere copil ing_matza ing_matza Am citit in ccm la nivel national ca la nasterea fiecarui copil mama daca este angajata poate primi de la angajator o indemnizatie egala cu un salariu mediu la ... (vezi toată discuția)