Cum pot renunta la serviciile avocatului,ca sa ma reprezint singura eu,in fata instantei? Nu am posibilitatea sa angajez alt avocat,dar ceea ce se intampla,m-a scos literalmente din minti! Nu suntem pe aceeasi lungime de unda,trebuie sa aflu de pe internet ce se intampla in procesul meu,am lasat TOT la latitudinea intelepciunii domniei sale, AVOCATU' poate ca procesul a durat prea mult si poate ca trebuia sa fiu de fata la fiecare sedinta. Cert este un singur aspect:am senzatia ca partea adversa are doi avocati! Si eu,nici umbra de asa ceva!
:sorry:
pai depuneti o cerere prin care invederati ca ati renuntat la serviciile sale, astfel ca mandatul acordat avocatului a incetat, urmand sa va prezentati dvs. personal
buna seara,imi cer scuze ca deranjez,dar m-ati intrebat daca despre procesul cu sora este vorba. da,despre el este vorba,si va marturisesc sincer ca nu contest sub nici o forma calitatile de jurist cu experienta ale avocatului meu,problema este ca nu pot intelege cum ,in loc sa se canalizeze pe o intelegere amiabila intre parti,avocatii ambelor parti nu fac decat sa stoarca de bani oameni neavizati din punct de vedere al legislatiei,si chiar a "chichitelor",ajungand la un moment dat chiar sa apeleze la plata in rate , la scandaluri in familie,doar pentru a avea castig de cauza. stimata doamna avocat,am spus de la inceput,eu sunt persoana care a chemat-o pe sora mea la notar,(si asta pentru nu imi permitea accesul in casa parintilor mei!pana la iesirea din indiviziune,nu altfelstand cu chirie intr-o garsoniera pe care plateam 200 de euro pe luna)eu sunt persoana care nu a cerut absolut nimic in plus,decat ceea ce i se cuvine de drept,jumatate din mostenire.nu am putut lua legatura cu sora mea,niciodata,intrucat concubinul ei,s-a erijat practic in mostenitorul parintilor mei,el luand toate deciziile! mi se pare anormal ca dupa ce a ramas si ea fara servici,fiind fost subofiter in armata,iar el pierzandu-si afacerea pe care o avea respectiv un internet cafee,sa continue cu mascarada asta care i-a costat mai mult decat ar fi castigat daca in 2009 la decesul mamei am fi impartit frateste totul.
nu am vrut sa fac circ din acest proces,am spus si la interogatoriu,numai adevarul,am incercat sa vorbesc cu concubinul sorei mele si sa le las apartamentul cu trei camere,in schimbul garsonierei si a platii chiriei platite cat nu m-au lasat sa locuiesc in apartament si a cheltuielilor de judecata,adica mai putin de jumatate din cat au platit ulterior!! DA,copiii mei sunt bine situati amandoi,dar au case la 30 de km de locul meu de munca,eu nu am carnet,ei au programe de manageri,de la 9 dimineata, sunt casatoriti si platesc rate la banci pentru tot ce au , ma ajuta,dar nu sa-mi platesca chiria si utilitatile,ca ar insemna sa le cer inapoi ce le-am dat. eu sunt singura,ceea ce castig mi-ar ajunge confortabil de nu ar fi aceasta chirie care ma termina!si de doi ani de zile de la decesul mamei,apartamentul sta gol.concubinul vrea sa renunt la garsoniera in care stau ei acum si sa impartim doar apartamentul. acum doi ani,nu mi-ar fi ajuns banii din jumatatea de apartament sa-mi iau o garsoniera,dar lor le-ar fi ajuns .
imi cer iertare ca am vorbit atat de mult,stiu ca femeile intotdeauna inteleg altfel decat barbatii,si mai ales,incerc sa ma fac inteleasa,fara a vorbi despre stressul prin care trec despre hipertensiunea arteriala pe care am primit-o cadou de la aceasta nebunie curata.tatal meu a trait 9 ani de la cumpararea garsonierei si a apartamentului,mama mea tot pe atat de la moartea tatalui,cum se poate interpreta altfel decat ca nu au vrut sa faca nici un demers in timpul vietii,prin care unul dintre cei doi copii ai lor sa aiba mai mult ca celalat?pentru ce atata tevatura?
din cauza unui nebun care raspunde in locul sorei mele la telefon?sora care a acceptat de la bun inceput sa impartim frateste?
mi s-au cerut alti peste 2000 de euro pentru alta taxa de timbru,si nu mai vreau,este incalificabil sa ma imprumut ca sa dau inapoi ce-as castiga,ma depaseste penibilul si grozavia situatiei,iar d-ul avocat imi spune ca voi pierde!
CE ANUME,HABAR NU AM,serviciul nu-mi permite intalniri nici macar de 1/2 de ora,daca as pierde acest serviciu,nu vreau sa ma gandesc ce as face...
inca odata scuze.si va multumesc mult pentru timpul si interesul acordat.
faceti o cerere scrisa in dublu exemplar prin care specificati ca reziliati contractul de asistenta juridica si explicati si motivele. un exemplar il dati instantei si celalalt il dati avocatului sau il trimiteti prin posta cu confirmare de primire pe adresa cabinetului avocatului dvs.