avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat

Cum pot renunta la serviciile avocatului,ca sa ma reprezint singura eu,in fata instantei? Nu am posibilitatea sa angajez alt avocat,dar ceea ce se intampla,m-a scos literalmente din minti! Nu suntem pe aceeasi lungime de unda,trebuie sa aflu de pe internet ce se intampla in procesul meu,am lasat TOT la latitudinea intelepciunii domniei sale, AVOCATU' poate ca procesul a durat prea mult si poate ca trebuia sa fiu de fata la fiecare sedinta. Cert este un singur aspect:am senzatia ca partea adversa are doi avocati! Si eu,nici umbra de asa ceva!
:sorry:
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 21:06, 9 Aprilie 2011
Ati incercat serviciile unui mediator? Sau nimeni nu v-a sugerat sa apelati la mediere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prietenul surorii mele poate fi evacuat din casa părinților? Mikkutza Mikkutza Buna seara. Ma confrunt cu o problemă si as dori sa stiu legal ce pot face. Locuiesc temporar in casa părinților (apartamentul meu fiind in ... (vezi toată discuția)
Probleme certificat mostenitor doru6 doru6 Unei rude de-ale mele i-a murit intai mama, mai tarziu tatal, dupa care i-a murit si o sora la scurt timp. Mama si tatal aveau un apartament de 2 camere in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am urmatoarea situatie pentru sora mea: ea a locuit ... Lavinia76 Lavinia76 Buna ziua. Am urmatoarea situatie pentru sora mea: Ea a locuit in spania in Valencia 17 ani. si-a cumparat un apartament impreuna cu concubinul ei de atunci cu ... (vezi toată discuția)