avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Rectificare Declaratie 220
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Rectificare Declaratie 220

Buna ziua,

Ca PFA, am depus declaratia 220 (venituri estimate) cu o suma eronata. Acum as vrea sa o modific, sa declar un venit mai mare. Credeti ca se poate modifica?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 18:55, 7 Aprilie 2011
cu siguranta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa venit real declaratie 220 daca venit realizat mai mare decat venit estimat ex_klus ex_klus Buna ziua, Sunt PFA venit real din luna august 2013. La inceputul anului 2014 cand am depus declaratia 220 am estimat venit suma X. Pe parcursul anului ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)
Obligatii declarative mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Am un PFA, sunt platitor de TVA si depun lunar declaratiile 300 si 390 sau 394. Am depus declaratiile aferente lunii decembrie 2013. Anul trecut ... (vezi toată discuția)