avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

lucrez cu carte de munca din septembrie 2007 dar doi ani am avut concediu pt cresterea copilului.m-am intors la munca in 23 martie si se cauta motive din partea sefilor dar nu a firmei pentru a renunta la serviciile mele.din cate stiu eu nu au dreptul sa ma dea afara o perioada de sase luni de la intoarcerea din concediu.as vrea daca se poate sa ma informati daca se poate renunta la serviciile mele fara a fi vorba de somaj sau demisia mea.cu respect,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 6 Aprilie 2011
Va poate concedia imediat dupa revenirea din CCC .. acea prevedere de 6 luni nu mai este in vigoare ...era cuprinsa in CCMN in cazul concedierii pentru necorespundere profesionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resurse umane carmin carmin buna ziua, sunt in CIC doi ani, iar peste putin timp voi incepe serviciul, iar angajatorul nu ma poate tine/primi inapoi, iar eu va intreb dupa cat timp de la ... (vezi toată discuția)
Pot fi concediat dupa ce revin din ccc? david10 david10 Buna ziua, Doresc sa va adresez o intrebare: pot fi concediat in momentul in care ma intorc la munca dupa revenirea din CIC? Va descriu un pic situatia: ... (vezi toată discuția)
Loc de munca aqua80 aqua80 Pe data de 10 iunie ac baiatul meu face 2 ani.La firma unde lucrez se fac restructurari incepute in dec 2010 continuand si in martie ac.Se schimba inclusiv ... (vezi toată discuția)