iulia-91 a scris:
buna seara
in urma afisarii listei de plata , s-a facut contestatie de catre majoritatea proprietarilor, privind calculul cotei de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari, pe luna februarie a.c.
contestatiile i-au fost inmanate presedintelui , personal, iar acesta i-au fost date administratorei.
contestatiile cu toate ca au fost adresate presedintelui,
administratora a semnat cu propria-i semnatura pe stampila asociatiei,astfel incat semnatura presedintelui nu exista.
este legal?
multumesc frumos!
Am citat mesajul dumneavoastra in intregime, ceea ce nu fac de obicei, pentru a vedea mai aproape continutul, logica a ceea ce scrie in el, dar si pentru ca sa-l mai vedeti si dumneavoastra inca odata si poate o sa va corectati scrisul, exprimarea, punctuatia, distanta intre randuri..., asa cum v-am mai rugat.
Eu inteleg din acest mesaj ca majoritatea proprietarilor au facut contestatie pentru ca pe lista de plata, pe stampila era semnatura administratorului si nu a presedintelui.
Daca-i asa, acesta nu este motiv de contestare a listelor.
Apoi daca "majoritatea" au facut contestatie, tot acea majoritate putea sa participe la o adunare generala si sa schimbe presedintele sau sa ia alte hotarari.