avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... drept de semnatura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

drept de semnatura

buna seara

in urma afisarii listei de plata , s-a facut contestatie de catre majoritatea proprietarilor, privind calculul cotei de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari, pe luna februarie a.c.

contestatiile i-au fost inmanate presedintelui , personal, iar acesta i-au fost date administratorei.

contestatiile cu toate ca au fost adresate presedintelui,
administratora a semnat cu propria-i semnatura pe stampila asociatiei,astfel incat semnatura presedintelui nu exista.

este legal?

multumesc frumos!
@ adriantot

Imi pare rau ca va spun , dar ati inteles gresit. Eu cred ca m-am exprimat destul de clar, in primul pasaj, adica contestatie privind calculul cotei de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari.... deci nu am facut contestatie pt. ca pe lista de plata , pe stampila era semnatura administratorului si nu a presedintelui.

Probabil ca ati citit in graba mesajul meu, si nu ati observat nici distanta DINTRE randuri.

Prin exprimarea mea, cred ca nu am jignit pe nimeni,cu scrisul, mai bine zis cu editarea, nu stiu ce aveti, acest site este pt. a cauta cateva raspunsuri,si nu de a face caligrafie, in nici un caz un atac la persoana, cum reiese din mesajul Dv.

Au fost destule greseli de ortografie ,in mesajele utilizatorilor, si nu s-a comentat nimic, tocmai pt ca nu acesta e rolul acestui site.

Cum de, ceilalti care au avut amabilitatea sa-mi raspunda, au inteles ceea ce am vrut sa spun in mesaj ,si Dv. nu?

Si, in alta ordine de idei daca tot nu cititi mesajele mele integral , chiar va rog frumos de a nu imi mai raspunde, motiv pentru care va si scot din lista mea de prieteni.

Imi pare rau ca am trecut la exprimarea aceasta dar, din mesajul Dv , reiese si un atac la persoana. Deci... unde este respectarea regulamentului, ceea ce acum recunosc ca l-am incalcat si eu , datorita exprimarii Dv?

Da, chiar astazi avem adunare generala, pentru a se face putina ordine in asociatie.

Va multumesc!

Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2011
ContSters189595, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! care sunt prevederile legale care dau dreptul administratorului ... vasile coman vasile coman Bună seara! Care sunt prevederile legale care dau dreptul administratorului de bloc să refuze incasarea cheltuielilor la întreținere pe motiv că nu ... (vezi toată discuția)
Restanta la intretinere Anca Mirica Anca Mirica Acum cativa ani contabilul care calcula si intretinerea a inceput sa ma puna la 3-500 lei restanta pe lista celor ce vor fi sati in judecata, cand altii cu de ... (vezi toată discuția)
Salariul administratorului sneatinschidan sneatinschidan in blocul in care locuiesc salariul administratorului se plateste in funcie de numarul de persoane. i-am spus administratorului ca nu e conform legii 230/2007, ... (vezi toată discuția)