avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... rugaminte fierbinte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

rugaminte fierbinte

buna ziua , doresc sa aflu ce sanse am sa inving un "razboi "pe care il declar deschis oficiului roman pt imigrari ,pentru nedreptatea care mi s-a facut ..........sunt casatorita cu un cetatean egiptean ,posedam si certificat de casatorie romanesc ,am intrunit toate cerintele necesare admiterii vizei de reintregire a familiei ,sunt insarcinata in 2 luni ,de 3 sapt ma aflu in tara asteptandu-l pe sotul meu ,iar dupa o luna de asteptari , primim cu stupoare o respingere a vizei din partea oficiului roman de imigrari pe motiv de nesiguranta ca viza este solicitata in scopul migrarii legale,mai exact este vorba de OUG 194/2002 ART 30 AL 8 SI ART 27 AL 2
precizez ca ambasada romaniei la cairo a fost profund dezamagita de respingerea vizei ,spunanduni-se ca am intrunit toate cerintele necesare si ca credibilitatea sotului meu ar trebui sa fie mai mult decat evidenta din moment ce renunta la postul si functia pe care o detine in egipt ,doar pt a asculta doleantele sootiei sale (si pt nimicul pe care il ofera romania ,as completa eu)
va implor sa imi raspundeti ce pot sa fac in acest caz si ce sanse de castig as avea in instanta impotriva oficiului roman de imigrari ...daca este necesar voi furniza si mai multe informatii despre cazul meu
Cel mai recent răspuns: ContSters199098 , utilizator 08:56, 6 Aprilie 2011
Doamna, noi prostii care traim in nimicul care il ofera Romania, nu putem decat sa va sfatuim sa cautati un trai bun in tari care va pot oferi mai mult decat nimic. Ce rost are sa va razboiti cu cineva ptr nimic? Sincer?!
Poate procedural nu ati cerut ce trebuia. Nu credeti ca ar fi mai bine sa solicitati consultanta la Oficiul Roman ptr imigrari pentru a putea obtine ceea ce doriti? sa fi razboinic nu inseamna intotdeauna ca iti maresti sansele de castig, eu as zice ca dimpotriva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme întâmpinate cu viza soțului meu egiptean la ambasada româniei Crina99 Crina99 Sunt căsătorită cu un cetățean egiptean de un an și trei luni .căsătoria a fost încheiată în Egipt.Dupa căsătorie am venit în România pentru a ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata!ajutor!pt viza unui cetatean egiptean cu care vreau sa ma casatoresc in romania laraiva laraiva I s-a dat viza de aici,dar acolo i s-a cerut la ambasada un cont de 50 de euro pe zi,pt perioada ,,vizitei\'\'.Ma intreb cu furie de ce nu sunt reglementari ... (vezi toată discuția)
Viza de reintregire a familiei Violetagaudi Violetagaudi Buna Sint casatorita cu un cetatean egiptean de un an jumate.sotul meu a depus acte oentru viza de trei ori si a fost refuzat pe motiv ca ei nu cred ca intre ... (vezi toată discuția)