avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare bani de pe pe taxe de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare bani de pe pe taxe de timbru

Am câteva chitanţe nefolosite, adică nedepuse la dosar, cu taxe de timbru în valoare de sute de RON. Aş dori să recuperez banii şi mi s-a spus să fac o cerere la Judecătorie, pentru a se pune o ştampilă pe fiecare dintre chitanţe, cum că nu au fost folosite. Ce anume trebuie să conţină această cerere, cui îi este adresată, trebuie să indic numărul de serie de pe fiecare chitanţă, ş.a.m.d.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 10:13, 6 Aprilie 2011
daca nu ati cerut cheltuieli de judecata in cadrul procesului, acum le mai puteti cere prin actiune in pretentii dar sa nu fie mai vechi de 3 ani aceste cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii inabledea inabledea In urma cu 4 ani vecinul meu s intabulat fals cu 35 de persoane decedate, unde judecatorul care ajudecat a fost nasul de cununie a fetei vecinului:(( ( noi ... (vezi toată discuția)
Acte necesare deschidere procedura insolventa Cristianna Cristianna Buna ziua!Vrem sa cerem deschiderea procedurii de insolventa a unei firme debitoare.Ce acte trebuie sa anexam cererii?Avem factura stampilata si semnata cu ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru 56lili 56lili am achitat taxa de timbru de 1800 ron. la proces judecatoarea a spus ca trebuia sa achit 800 ron.cum recuperez diferenta platita in plus? va multumesc. (vezi toată discuția)