avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet de munca

salut!

am lucrat la un angajator vreme de 5 ani. mi-am dat demisia si m-am angajat in alta parte, fara insa a-mi lua carnetul de munca. acum vreau sa il recuperez, dar nu vreau sa merg la fostul loc de munca din motive personale. cum pot face asta pe cale legala. mentionez ca i-am trimis o recomandata, solicitind sa imi fie trimis prin posta ori curier carnetul de munca, fostul angajat raspunzandu-mi ca acest carnet nu poate fi trimis asa intrucat se poate pierde.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 6 Aprilie 2011
imputerniceste pe altcineva sa iti ridice caartea de munca
nu ma coafeaza foarte tare
vreau sa stiu daca este vreo prevedere legala prin care angajatorul sa imi trimita carnetul sau macar sa fie obligat sa il trimita la itm...
Nu exista niciun text de lege prin care angajatorul sa fie obligat sa va trimita carnetul de munca prin posta sau curier rapid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca marcela n marcela n buna! am si eu o problema. am plecat de la fostul loc de munca de 8 luni si nu vrea sa-mi elibereze cartea de munca, fostul angajator. i-am trimis recomandata ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de munca beatedy beatedy Buna ziua, Am o intrebare in ceea ce priveste eliberarea cartii de munca. Am fost angajata la o firma, iar in 1 februarie a fost ultima mea zi la ei ... (vezi toată discuția)
Recuperare carnet de munca korynutza korynutza am si eu o problema: acum o luna mi-am dat demisia de la firma cu punctul de lucru in galati la care lucram de 2 ani si nu am mai stat in preaviz, acum insa ... (vezi toată discuția)