avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere Grupa munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere Grupa munca

Stie cineva, daca ai avut si ai spor de radiatii electromagnetice de 10%, poti beneficia de incadrare in grupa I/II de munca?

Multumesc, astept un raspuns la adresa iuliandaniel_67@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 6 Aprilie 2011
In anumite sectoare de activitate sau institutii cu un anumit tip de actionariat, nu de putine ori salariile se rotunjesc (justificat sau nu) prin acordarea unor sporuri.
Nu este suficient. Angajatorul trebuie sa deţina aviz de încadrare a locurilor de muncă în condiţii deosebite sau speciale.
Daca exista un asemenea aviz si locul dv. de munca este incadrat inseamna ca beneficiati de incadrare.
Mesaj reeditat
@ iuliandaniel
Data post: Miercuri, 6 Aprilie 2011, 11:10
Subiect: cerere grupa de munca

Care a fost si este baza legala in care se acorda aviz de incadrare a locurilor de munca in conditii deosebite sau speciale, pentru cei care au beneficiat si beneficiaza de spor de radiatii eletromagnetice de 10%, pentru perioadele 1987-2000, 2002 in prezent?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupe de muncă Delicostea Delicostea Bună ziua. Salariații care isi desfășoară activitatea,in totalitate in sectoarele de sanatate HIV/SIDA si au avut ( in continuare nu se stie cat le v-or ... (vezi toată discuția)
Grupa munca bunica1 bunica1 Din 01.04.2001 grupa I si grupa Ii capata denumirea de conditii speciale , respectiv conditii deosebite .Aici am o mare nelamurire !! In cartea mea de munca e ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca ContSters437362 ContSters437362 Buna ziua!Vreau sa știu,dacă în condițiile,in care pe statul de plată,am spor de radiații 10%,îl iau,sunt încadrat la o altă grupă de muncă.Sunt ... (vezi toată discuția)