Buna ziua,
Am nevoie si eu de un sfat, am depus acte pentru micsorarea pensiei alimentare,deoarece s-a stabilit 25% la copilul pe care il am din afara casatoriei ,cu mama acestuia nu am avut nici macar o relatie,doar o aventura de noapte in timpul studentiei ... dar intre timp sotia mea cu acte a dat nastere la 2 copii, si vreau sa se stabileasca pensia alimentara la 3 copii,in schimb acea femeie a depus Intampinare cum ca vrea sa ramana tot atat adica 25% pentru copilul ei,eu iau 1600 ron,din care platesc si chiria,iar aceea nu plateste chirie are tot ce vrea numai ca vrea sa-mi faca rau.Vreau sa imi spuneti daca ea a facut intampinare eu ce trebuie sa mai fac?
nu o sa vi se reduca cu foarte mult. faptul ca ea are tot ce-i trebuie asta nu conteaza la stabilirea pensiei...se vor lua in calcul numai cei 2 minori nou aparuti care au si ei nevoie de ingrijire si sustinere financiara.
mai departe, dvs trebuie sa aduceti dovezi in ceea ce spuneti in fata instantei...de aceea era bine sa va reprezinte un avocat.