avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... micsorarea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

micsorarea pensiei alimentare

Buna ziua,
Am nevoie si eu de un sfat, am depus acte pentru micsorarea pensiei alimentare,deoarece s-a stabilit 25% la copilul pe care il am din afara casatoriei ,cu mama acestuia nu am avut nici macar o relatie,doar o aventura de noapte in timpul studentiei ... dar intre timp sotia mea cu acte a dat nastere la 2 copii, si vreau sa se stabileasca pensia alimentara la 3 copii,in schimb acea femeie a depus Intampinare cum ca vrea sa ramana tot atat adica 25% pentru copilul ei,eu iau 1600 ron,din care platesc si chiria,iar aceea nu plateste chirie are tot ce vrea numai ca vrea sa-mi faca rau.Vreau sa imi spuneti daca ea a facut intampinare eu ce trebuie sa mai fac?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 12:50, 6 Aprilie 2011
Legea nu o stabileste fosta sotie.
Vi se va recalcula pensia alimentara.
nu o sa vi se reduca cu foarte mult. faptul ca ea are tot ce-i trebuie asta nu conteaza la stabilirea pensiei...se vor lua in calcul numai cei 2 minori nou aparuti care au si ei nevoie de ingrijire si sustinere financiara.
mai departe, dvs trebuie sa aduceti dovezi in ceea ce spuneti in fata instantei...de aceea era bine sa va reprezinte un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Micsorarea pensiei alimentare Claudia Tarica Claudia Tarica Buna ziua, Vreau sa stiu ce acte sunt necesare pentru micsorarea pensiei alimentare?Un copil este din afara casatoriei facut fara sa stiu de existenta ... (vezi toată discuția)
Diminuare pensie alimentara mocutzy27 mocutzy27 buna ziua! am si eu nevoie de putin ajutor... in urma unui divort platesc pensie alimentara. dupa ce copilul a implinit 18 ani m a chemat in judecata pentru a ... (vezi toată discuția)
Cerere micsorare pensie alimentara ioana_lazar ioana_lazar Buna ziua! Va contactez deoarece fostul meu sot a cerut recalcularea pensiei alimentare. Mentionez ca in urma procesului de divort, acesta a stabilit ca pensia ... (vezi toată discuția)