avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa pt succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa pt succesiune

buna ziua!as dori sa stiu ce acte si care este taxa pt o succesiune?:)sotul meu a decedat in urma cu 8ani si as dori sa fac succesiunea ,am 3copii si o casa modesta cu 2cam+hol si un teren cu o st de 400mp in concesiune pe 49ani,in jud ilfov oras pantelimon,eu doresc sa vand casa si banuiesc ca fara succesiune nu se poate:stunned::stunned:,va rog daca se poate dati-mi un raspuns cat mai concret:)cu mii de multumiri:wassat:
Nu se poate vinde casa fara succesiune, decat daca ar fi fost in proprietatea dv. exclusiva.

Pentru actele care va trebuie, citit raspunsul meu de aici - este o situatie similara:
www.avocatnet.ro/content/for...

Cu privire la taxe, ar trebui sa va adresati unui birou notarial din zona.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2011
Biroul Notarial Ionascu Nicolae, Notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune enami enami sotul meu a decedat acum 8ani,nu am facut succesiune la vremea respectiva,eu si copii detinem un teren concesionat pe 49ani,pe care am constuit o casuta ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de remodernizare si extindere sau nu andra721 andra721 Buna ziua. As dori niste lamuriri . Locuiesc in Orasul Pantelimon Ilfov, pe malul lacului . In acest moment pe locul unde vreau sa contruiesc sunt ... (vezi toată discuția)
Mostenirea mariancristielena mariancristielena BUNA ZIUA,acum 6 ani a decedat socrul meu ,nu s-a facut succesiunea,acum 1 luna a decedat si soacra mea,am vrea sa deschidem succesiunea pentru AMANDOI,sunt 2 ... (vezi toată discuția)