avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ccm la nivelul ramurii comert 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ccm la nivelul ramurii comert 2010

stiti cumva daca ccm la nivelul ramurii comert a fost denuntat sau daca s-a incheiat un nou contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:26, 21 Aprilie 2011
Nu a fost denuntat, este inca valabil.
ginacoseru a scris:

stiti cumva daca ccm la nivelul ramurii comert a fost denuntat sau daca s-a incheiat un nou contract?


Nefiind denuntat, valabilitatea acestuia se prelungeste pana la incheierea unui nou contract, potrivit art.4 alin.2 din Contractul colectiv de munca la nivelul Ramurii Comert pe anul 2010 .
buna ziua,
in acest moment ma aflu in preaviz de concediere, datorita stoparii activitatii punctului de lucru, ultima zi fiind 19 mai.as dori sa stiu daca mai e valabil CCM la nivelul ramurii comert din mom ce preavizul meu se termina dupa data de 1 mai cand se presupune ca v-a intra in vigoare noul cod al muncii si daca da, angajatorul este obligat sa ofere cel putin 2 salarii compensatorii?in caz de faliment am citit intr-un articol ca ar fi obligat sa ofere minim 6 salarii compensatorii.angajatorul n-ea transmis ca salarii compensatorii o sa primim poate unul.e legal sa ne dea doar unul?sau legea ii permite sa nu ne dea nimic?
Este in vigoare CCM la nivel de ramura de comert , chiar daca noile modificari aduse Codului Muncii vor intra in vigoare la 01.05.2011.
in acest sens, angajatorul va fi obligat sa va acorda salariile compensatorii prevazute in CCM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prevederile ccm la nivelulu ramurii comert MITULINA MITULINA Datorita faptului ca am reusit sa obtin un salariu compensator de la firma unde am lucrat, mi-am propus sa anunt si daca pot sa si ajut...cunostintele mele ... (vezi toată discuția)
Urgent ! ce fac cu salariile compensatorii? BRATU ALINA BRATU ALINA Buna ziua Am si eu o problema urgenta : societatea la care lucrez ca si inspector de resurse umane , urmeaza sa inchida un punct de lucru, acolo lucreaza 9 ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii noul cod al muncii 2011 narcis.moraru narcis.moraru va rog sa imi spuneti cate salarii compensatorii se acorda conform noului cod al muncii pentru desfacerea contractului de munca datorita desfiintarii unui post? (vezi toată discuția)