avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce se intampla daca nu ma prezint la proces???
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce se intampla daca nu ma prezint la proces???

Mi-a fost suspendat permisul pentru trecerea pe rosu, am depus contestatie si nu pot sa ma prezint la tribunal la data stabilita de ei. Ce mi se poate intampla???
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:19, 16 Iunie 2008
cel mai rau se judeca in lipsa, daca nici una dintre parti nu a cerut judecarea in lipsa se suspenda..... dar nu cred ca e cazul pt ca IPjul cere de regula.....
andila111 a scris:

Mi-a fost suspendat permisul pentru trecerea pe rosu, am depus contestatie si nu pot sa ma prezint la tribunal la data stabilita de ei. Ce mi se poate intampla???
Multumesc

Cere un nou termen motivand aceasta
Cererea privind acordarea unui nou termen trebuie sa fie bine motivata (de exemplu, lipsa de aparare), astfel se risca sa se judece in lipsa sau sa fie suspendat procesul ;).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea unei cauze secondary protocol secondary protocol Ce se intampla daca nici una din parti nu se prezinta la termenul de judecata(intr-un proces civil) si nici nu se depun documente? Din cate cunosc judecatorul ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cauzei, perimare alex1990 alex1990 Buna ziua tuturor, Am si eu o mica nelamurire.In urma cu aproximativ un an si jumatate mia fost retinut permisul de conducere pentru o prostie,evident ca nu ... (vezi toată discuția)
Nu pot ajunge la proces spiriy2005 spiriy2005 Buna ziua, Pe data de 30.03.2010 mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 30 zile . Am depus contestatie la tribunal si am proces pe data de 10.09.2010 ... (vezi toată discuția)