avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reluarea indemnizatiei pentru CCC pana la 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reluarea indemnizatiei pentru CCC pana la 2 ani

Buna, am o intrebare daca ma poate cineva ajuta...
Am un copil de 11 luni, si de cateva zile am reinceput serviciul, renuntand la indemnizatie. La 2 zile dupa ce am facut cererea de reintegrare in munca am primit o decizie prin care am fost anuntata ca ma aflu in perioada de preaviz. Intrebarea mea este, o data de cim -ul meu va inceta, am dreptul din nou la indemnizatia pentru crestere copil pana la 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Cs B , Contabil 09:35, 8 Aprilie 2011
1. In momentul cand ati reluat activitatea indemnizatia pentru CCC a fost doar suspendata, asa ca puteti sa intrati in CCC oricand pana ce copilul implineste 2 ani.
2. Faceti cerere catre angajator de suspendare a CIM pentru a continua CCC.
3. Nu inteleg de ce ati renuntat la CCC si ati inceput serviciul daca la cateva zile ati intrat in preaviz?
Din ce cauza va aflati in preaviz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand anunt angajatorul ca imi incep activitatea dupa terminarea ccc? dobosanca dobosanca Am doua intrebari: 1. Copilul implineste 2 ani pe 16.03.2014 si pentru ca tatal nu doreste sa beneficieze de o luna de CCC voi incepe activitatea pe ... (vezi toată discuția)
Reincepere activitate din ccc la o alta firma + stimulent insertie AlexBM AlexBM Buna ziua, Sunt tatal copilului si am optat pentru varianta de CCC pana la varsta de 1 an. Copilul indeplineste 1 an la data de 14 mai 2016. Mama nu doreste ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccm dia_cj2005 dia_cj2005 Buna ziua,in data de 16 nov va trebui sa ma intorc la servici,insa m-au anuntat de pe acum cum ca nu mai au nevoie de mine! Nedumeririle mele sunt: -cum sa ... (vezi toată discuția)